Dimi zoekt een hoed.

Dimitri zoekt een hoed. Of beter; wij zoeken een hoed voor hem.

Maar… waarom eigenlijk?

Zo zonder haar op je hoofd door het leven gaan heeft zeker zijn voordelen. Het is proper en makkelijk in onderhoud. Je kan stoefen met je perfect gevormde schedel. Een bad hair day, neen meneer, nooit van gehoord! Het schijnt zelfs bevorderlijk te zijn voor je aaibaarheidsfactor.

Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn. In de winter is zo’n bloot hoofd ronduit koud. Opletten geblazen voor een zonneslag in de zomer. In de regen loopt het water rechtstreeks je nek binnen, hagel doet pijn. Als toppunt heb je in de lente nog last van bijen die na de winterstop hun opgehouden faeces komen lossen op je mooi opgeblonken schedel.

Wij gaan Dimitri helpen.

Wekelijks gaan we op zoek naar een hoofddeksel. Modieus, warm, majestueus, chique of met een hoekje af. Alles kan, alles mag. En hopelijk is hij ermee gediend.

Laat een berichtje achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.