Chocolade moelleux

Benodigdheden:

300 gr fondant chocolade

8 stukjes chocolade van 30 gram

200 gr boter

240 gram suiker

100 gram bloem

4 eieren

Bereiding:

1.Verwarm de oven voor op 200 graden

2. Doe 300 gram chocolade met de boter en de suiker in een pan en zet op een zacht vuurtje

3. Haal de pan van het vuur en spatel er de bloem door

4. Meng er vervolgens 1 voor 1 de eieren door

5. Vet 8 vuurvaste schoteltjes in ( of neem papieren cupcakes of een taartvorm ingeboterd) , giet er het mengsel in en duw in elk potje een stukje chocolade (volledig onderduwen)

6. Bak af gedurende 15 minuutjes en laat dan lichtjes afkoelen

7. Serveer bij voorkeur lauw, eventueel met een bolletje ijs

SMAKELIJK

One thought on “Chocolade moelleux

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.